• kenburns1
    Zadnje novice

Executive Brunch, Halcomovo srečanje visokih predstavnikov srbskih bank

Nov 17, 2015

V VIG Plazi v Beogradu je bilo sredi novembra, dne 17. 11. 2015, organizirano Halcomovo srečanje visokih predstavnikov bank, imenovano „Executive Brunch“. Namen druženja je bil skupaj z bankami in končnimi strankami poiskati kakšno alternativno pot, kako bi lahko družno pognali v tek spremembe, ki bi v času vsesplošnega varčevanja omogočale bankam rast, podjetjem kot bančnim komitentom pa več dodane vrednosti v njihovem bančnem poslovanju.

S strani Halcoma so bili na dogodku prisotni direktorji iz Srbije in Slovenije, z bančne strani pa je bilo prisotnih 39 predstavnikov iz 19 bank v Srbiji, kar kaže na to, da je zainteresiranost bančnikov za doprinos k reševanju trenutnih gospodarskih izzivov velika. 

Teme srečanja so bile trendi na srbskem tržišču in regiji, poleg tega pa tudi predstavitev vizije in novosti v Halcomu. Dogodek je s svojo predstavitvijo razvoja korporativnega bančništva začel ustanovitelj Halcoma Matjaž Čadež. Udeleženci so spoznali tudi „Real Time Clearing“ in „Supply Chain Financing“, dva v zadnjem času izjemno atraktivna načina, kako bi banke lahko optimizirale proces in zmanjšale stroške. Kliring v realnem času je bila tudi izbrana tematika okrogle mize, na kateri so sodelovali predstavniki Societe Generale banke, Vojvođanske banke, predstavnik podjetja Limundo d.o.o. in predstavniki Halcoma. Nazaj na novice
Powered by PROGMBH