• kenburns1

Dokumenti

Vse znanje, ki ga potrebujete.

Odkrijte ga.

Tukaj objavljamo zbirko brezplačnih virov, ki jo sproti posodabljamo. Če želite biti na tekočem, vsake toliko obiščite to stran.

Prenesite Halcom Magazine 2015

V Halcom Magazine 2015 lahko prebrete zanimive intervjuje, ki smo jih naredili z Brettom Kingom ter Jankom Medjo. Časopis vsebuje prispevke, ki bralcu pripovedujejo o tem, kaj lahko pričakuje v prihodnosti. Bančni svet se odvija v smeri digitalne transformacije, brezgotovinske družbe ter t.i. “big data”, ki so tudi glavne teme tokratne izdaje Halcom Magazina.

Prenesi

Prenesite brezplačno brošuro o osebnem bančništvu

Brošura o osebnem bančništvu predstavlja funkcionalnosti, ki so prilagojene željam in potrebam uporabnikov in na voljo preko katerekoli naprave.
*dokument je v angleščini

Prenesi

Prenesite brezplačno študijo primera QIIB

Študija primera QIIB predstavlja, kako je katarska banka QIIB vzpostavila sodoben sistem elektronskega bančništva v skladu z zahtevami šeriatskega prava na področju bančnih storitev.
*dokument je v angleščini

Prenesi

Prenesite brezplačno študijo primera Credit du Maroc

Študija primera prikazuje, kako je banka Crédit du Maroc, članica druge največje bančne skupine v Evropi, modernizirala svoj sistem spletnega bančništva.
*dokument je v angleščini

Prenesi

Prenesite Halcom Magazine 2014

Leta 2014 se je bančna industrija osredotočila na rešitve SaaS (“programska oprema kot rešitev”), zato je to tudi osrednja tema tokratne izdaje Halcom Magazina.
*dokument je v angleščini

Prenesi

Prenesite Halcom Magazine 2013

V letu 2013 je bila v bančništvu v središču pozornosti multi-konvergenca, kar je tudi osrednja tema pričujoče izdaje publikacije Halcom Magazine.
*dokument je v angleščini

Prenesi

Prenesite katalog rešitev za distribucijo e-računov

Katalog rešitev opisuje sistem za izmenjavo e-računov Hal E-Invoices.

Prenesi

Powered by PROGMBH