Uvoz digitalnega potrdila za fizično osebo v brskalnik Mozilla Firefox : Halcom SI

Uvoz digitalnega potrdila za fizično osebo v brskalnik Mozilla Firefox

AA-00383

Odprite brskalnik Mozilla Firefox in sledite postopku:

Korak 1

V spletnem brskalniku v meniju Orodja (Tools) izberete Možnosti (Options).

Korak 2

Po izbiri omenjene možnosti se odpre okno z nastavitvami. Do seznama osebnih digitalnih pridete tako, da v zgornjem meniju izberete zavihek Napredno (Advanced), nato zavihek Digitalna potrdila (Digital Certificates) in pritisnete gumb Preglej digitalna potrdila (View Certificates).

Korak 3

Po pritisku na gumb Preglej digitalna potrdila (View Cerificates) se pojavi okno s seznamom osebnih digitalnih potrdil. Uvoz digitalnega potrdila pričnete s pritiskom na gumb Uvozi (Import).

Korak 4

V naslednjem koraku izberete datoteko, kjer imate shranjeno digitalno potrdilo, ga označite in potrdite s pritiskom na gumb Odpri (Open).

Korak 5

Pojavi se pogovorno okno izbiranja figure, kjer izberete možnost Programska varnostna naprava in izbito potrdite s pritiskom na gumb V redu (OK)

Korak 6

Pri prevzemu digitalnega potrdila ste si nastavili varnostno geslo. To geslo vpišite v okno, ki se pojavi v naslednjem koraku in nadaljujte s pritiskom na gumb V redu (OK)

Korak 7

Prikaže se okno, z obvestilom o uspešnem uvozu digitalnega potrdila v spletni brskalnik. Postopek zaključite s pritiskom na gumb V redu (OK).

Korak 8

V oknu osebnih digitalnih potrdil se bo pojavilo novo digitalno potrdilo. Postopek zaključite s pritiskom na gumb V redu (OK).

© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH