Pomembno obvestilo:

Obveščamo vas, da je najnovejša Microsoftova redna posodobitev delovnih postaj povzročila začasno moteno delovanje Halcomovih kvalificiranih digitalnih potrdil v brskalniku Microsoft Internet Explorer, zaradi česar je prišlo do začasne nezmožnosti uporabe tega brskalnika za dostop v bančne in spletne portale.

S pomočjo partnerske družbe Nexus Group iz Švedske, vodilnimi strokovnjaki na področju kvalificiranih digitalnih potrdil, smo pripravili novo različico programske opreme Nexus Personal (verzija 4.29.10), ki odpravi zgoraj omenjene težave.

Programska oprema je na voljo na spletni povezav TUKAJ
Featured

Težave z uporabo kvalificiranih potrdil

Referenčna št. AA-01470 4.3 Ocena / 132 Glasov

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je najnovejša Microsoftova redna posodobitev delovnih postaj povzročila začasno moteno delovanje Halcomovih kvalificiranih digitalnih potrdil v brskalniku Microsoft Internet Explorer, zaradi česar je prišlo do začasne nezmožnosti uporabe tega brskalnika za dostop v bančne in spletne portale na operacijskem sistemu Windows 10.

S pomočjo partnerske družbe Nexus Group iz Švedske, vodilnimi strokovnjaki na področju kvalificiranih digitalnih potrdil, smo pripravili novo različico programske opreme Nexus Personal (verzija 4.29.10), ki odpravi zgoraj omenjene težave. Programska oprema je na voljo na spletni povezavi nexus.halcom.si.

Pri nadgradnji si lahko pomagate tudi z video navodili:

V kolikor nadgradnja ne bi odpravila problema, vas prosimo, da nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri vzpostavitvi ponovnega nemotenega delovanja kvalificiranih digitalnih potrdil.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo,

Halcom Helpdesk


Oceni članek
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH