Pomembno obvestilo:

Obveščamo vas, da je najnovejša Microsoftova redna posodobitev delovnih postaj povzročila začasno moteno delovanje Halcomovih kvalificiranih digitalnih potrdil v brskalniku Microsoft Internet Explorer, zaradi česar je prišlo do začasne nezmožnosti uporabe tega brskalnika za dostop v bančne in spletne portale.

S pomočjo partnerske družbe Nexus Group iz Švedske, vodilnimi strokovnjaki na področju kvalificiranih digitalnih potrdil, smo pripravili novo različico programske opreme Nexus Personal (verzija 4.29.10), ki odpravi zgoraj omenjene težave.

Programska oprema je na voljo na spletni povezav TUKAJ
Featured

Namestitev / Nadgradnja Hal E-Bank/Personal

Referenčna št. AA-00249 2.95 Ocena / 138 Glasov


Pred namestitvijo se prepričajte, da:
• Strojna oprema zadošča vsaj osnovnim zahtevam. Običajno je kritična predvsem količina prostora na trdem disku. Hal E-Bank potrebuje približno 200 MB, velikost podatkovne baze - odvisno od števila zapisov, ki jih želite hraniti v datotekah.
• Različica operacijskega sistema Windows, ki ga uporabljate, deluje nemoteno. Morebitne napake odpravite pred namestitvijo programske opreme Hal E-Bank.

 

Za delo s Hal E-Bank so podprti le operacijski sistemi Microsoft Windows, ki jih podpira proizvajalec.


1. Za prenos programa Hal E-Bank/Personal 20.0.4.00, kliknite tukaj
2. Na sredini spletne strani s klikom na gumb Shrani (ang. Save) shranite datoteko v poljubno mapo.
3. Zatem poiščite datoteko Personal E-Bank in jo zaženite s klikom na gumb Zaženi (ang. Run). Odpre se čarovnik za namestitev programske opreme Hal E-Bank/Personal.
4. V oknu »Dobrodošli v InstallShield wizard za Hal E-Bank/Personal« izberite možnost Naprej (ang. Next).
5. Pri vprašanju »Ali sprejemate licenčne pogoje« izberite možnost Da (ang. Yes).
6. Pri vrsti oz. tipu namestitve izberite Namestitev po meri ali Nadgradnja (odvisno od izbire namestitve) in kliknite na gumb Naprej (ang. Next).
7. V naslednjem koraku izberite (oz. pustite odkljukani) možnosti Program Files in Nexus Personal ter zatem kliknite na gumb Naprej (ang. Next).
8. Čarovnik za namestitev vam ponudi mapo, v katero bo namestil Hal E-Bank/Personal (običajno je to mapa C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank). Če ta mapa še ne obstaja, vam svetujemo, da izberete ponujeno mapo in kliknete na gumb Naprej (ang. Next).
9. S klikom na gumb Dokončaj (ang. Finish) zaključite namestitev Hal E-Bank/Personal. Nato se bo pojavilo okno, da se je uspešno namestil program Nexus Personal. Zatem je treba opraviti še ponovni zagon (ang. Restart) računalnika.

Opozoriti velja, da za delovanje programa Hal E-Bank/Personal potrebujete še, vašemu tipu operacijskega sistema Windows, ustrezni gonilnik za čitalnik pametne kartice/ključ USB ENA ZA VSE.  V kolikor ga vaš tip operacijskega sistema Windows ne namesti avtomatsko, ga namestite ročno s klikom tukaj.

KOMPONENTA MS BASE COMPONENTS SE NE SME NAMEŠČATI NA OPERACIJSKE SISTEME, NOVEJŠE OD WINDOWS 7. Novejši operacijski sistemi imajo te komponente že nameščene. Ponovna namestitev teh komponent lahko trajno okvari register operacijskega sistema! 

Instalation .pdf 0.7 Mb Prenesi

Oceni članek
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH