Namestitev na novi računalnik s prenosom arhiva

Referenčna št. AA-00251 0.35 Ocena / 14 Glasov


Za namestitev na nov računalnik, kliknite na Namestitev Hal E-Bank/Personal, kjer sledite navodilom za nameščanje. Po končani namestitvi nadaljujete s spodnjimi navodili.  

OPOZORILO: Arhiv je potrebno prenesti pred prvim zagonom nove namestitve Hal E-Bank/Personal (pred prvim vstopom v e-banko, nameščeno na novem računalniku).

Po končani namestitvi bo potreben še prenos arhiva:

Preostane še prenos arhiva e-bančnih podatkov (baz, datotek in predlog) iz starega računalnika:

 

Odprite namestitveno mapo stare namestitve e-banke (običajno je to: C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank) nastarem računalniku in kopirajte:

Personalebank.mdb

Eimenik.mdb

PersonalEbank.ini

celotno mapo Datoteke

ter jih (vse 4) prilepite v namestitveno mapo nove namestitve e-banke (običajno je to: C:\ProgramFiles\Halcom\Personal E-Bank) na novem računalniku (to je potrebno obvezno storiti še pred prvim zagonom e-banke na novem računalniku).

 

Vkolikor imate morebiti v namestitveni mapi stare namestitve e-banke (običajno je to: C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank)na starem računalniku .accdb datoteke ali pa tako .mdb datotekekot tudi .accdb datoteke in so slednje novejšega datuma v primerjavi s prvimi (če so torej .accdb datoteke datumsko novejše od .mdbdatotek), potem namesto zgoraj opisanih navodil za prenos arhiva upoštevajte sledeča:

Odprite namestitveno mapo stare namestitve e-banke (običajno je to: C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank) na starem računalniku in kopirajte:

Eimenik.accdb

Personalebank.accdb

PersonalEbank.ini

.ebankAuthentication.dat

celotno mapo Datoteke

ter jih(vseh 5) prilepite v namestitveno mapo nove namestitve e-banke (običajno je to:C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank) na novem računalniku.

V kolikor ste plačilne nalogevnašali s pomočjo predhodno pripravljenih predlog (iz predlog), je potrebnoopraviti še prenos predlog, v skladu s sledečimi navodili (če predlog nisteuporabljali pa so spodnja navodila za vas brezpredmetna).

Za prenos predlog je potrebno v namestitveni mapi stare namestitve e-banke (običajno je to: C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank) na starem računalniku odpreti datoteko PersonalEbank.ini . V njej so pod [TEMPLATES] zapisana imena vaših predlog, s končnico .txt (tako kot je to označeno na primeru, na spodnji sliki).


Kopirajte te predmetne zapise, nato pa v namestitveni mapi nove namestitve e-banke (običajno je to: C:\ProgramFiles\Halcom\Personal E-Bank) na novem računalniku odprite datoteko PersonalEbank.ini in vanjo pod [TEMPLATES] prilepite predmetne zapise.

Sedaj je potrebno storiti še sledeče:

Odprite namestitveno mapo stare namestitve e-banke (običajno je to: C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank) nastarem računalniku in kopirajte vse tiste datoteke s končnicami .txt, ki imajo pred končnicami .txt takšna imena kot jih imajo imena vaših predlog. Zatem vse te datoteke prilepite v namestitveno mapo nove namestitve e-banke (običajno jeto: C:\Program Files\Halcom\Personal E-Bank) na novem računalniku.

.

 


Oceni članek
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH