Pomembno obvestilo:

Obveščamo vas, da je najnovejša Microsoftova redna posodobitev delovnih postaj povzročila začasno moteno delovanje Halcomovih kvalificiranih digitalnih potrdil v brskalniku Microsoft Internet Explorer, zaradi česar je prišlo do začasne nezmožnosti uporabe tega brskalnika za dostop v bančne in spletne portale.

S pomočjo partnerske družbe Nexus Group iz Švedske, vodilnimi strokovnjaki na področju kvalificiranih digitalnih potrdil, smo pripravili novo različico programske opreme Nexus Personal (verzija 4.29.10), ki odpravi zgoraj omenjene težave.

Programska oprema je na voljo na spletni povezav TUKAJ

Postopek naročila Hal E-Bank/Corporate

Referenčna št. AA-00257 1.85 Ocena / 38 Glasov


Hal E-Bank/Corporate je zasnovana na skupni podatkovni zbirki. V podjetju se lahko na mrežno različico programa Hal E-Bank sočasno priključi več uporabnikov z različnimi pooblastili. Deluje na način odjemalec/strežnik in zato potrebuje skupno zbirko podatkov, običajno nameščeno na posebnem, zmogljivejšem računalniku, ki ima vlogo strežnika. Nanj je potrebno namestiti programsko opremo strežnika podatkovne zbirke IBM DB2 UDB Universal Database Express Edition, na delovne postaje - odjemalce pa IBM DB2 klienta ter programsko opremo Hal E-Bank. Vso programsko opremo ter medsebojne povezave je potrebno ustrezno konfigurirati. To delo mora opraviti za to usposobljena oseba. Hal E-Bank/Corporate omogoča dostop do vseh računov svojih strank prek iste aplikacije in z isto pametno kartico ENA ZA VSE.

Cenik večuporabniške različice Corporate

Halcom omogoča pomoč pri nameščanju in uvajanju v svoje produkte. Kako? 

1. Elektronsko naročilo 

Če vaše podjetje uporablja Halcomovo digitalno potrdila, lahko naročilo za namestitev večuporabniške različice (Hal E-Bank/Corporate), prenos / nadgradnjo baze ali namestitev dodatnih klientov, oddate kar preko elektronsko naročilnice. 

Za oddajo naročilnice kliknite  Tukaj

2. Pisno naročilo

Naročilnico za namestitev večuporabniške različice (Hal E-Bank/Corporate) lahko oddate tudi preko elektronske pošte. Prenesete so s klikom na tukaj

Izpolnjeno naročilnico (podpis in žig) posredujte na Halcom, d. d.:

– po faksu 01/200-33-56 
– skenirano podpisano in žigosano naročilo kot priponko na e-naslov helpdesk@halcom.si 
– po pošti na naslov: Halcom d.d., Tržaška 118, 1000 Ljubljana

Za pomoč pri izpolnjevanju lahko pokličete Halcom Helpdesk, tel. 01/200-33-69, ali nam težavo sporočite na e-naslov helpdesk@halcom.si.

Po prejetju naročila vas bomo poklicali, da se dogovorimo za čas obiska ter preverimo razpoložljivo strojno in programsko opremo. Naročeno storitev izvedemo po dogovoru, običajno pa lahko že naslednji dan, ko smo prejeli pravilno izpolnjeno in potrjeno naročilnico.

Cenik_HalE-Bank.pdf 49.3 Kb Prenesi
Narocilnica_HalE-Bank.docx 0.5 Mb Prenesi

Oceni članek
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH