Preko Hal E-Bank želimo poslovati z dodatno banko

Referenčna št. AA-00343 0 Ocena / 9 Glasov


Če že poslujete s Hal E-Bank, lahko v že obstoječo namestitev programa dodate račune tudi drugih bank, ki so vključene v Hal E-Bank sistem. Seznam bank, ki so vključene v sistem Hal E-Bank, si lahko ogledate tukaj.

Po sklenitvi poslovnega dogovora o poslovanju preko Hal E-Bank sistema z drugo banko je potrebno tudi tej banki posredovati »Pisno potrdilo o istovetnosti digitalnega potrdila«. Če nimate shranjene kopije dokumenta, ki ste ga prejeli skupaj s kvalificiranim digitalnim potrdilom ENA ZA VSE, je treba dokument ponovno narediti. Pisno potrdilo izvozite s pomočjo Programa za izpis digitalnega potrdila, ki se nahaja v članku kamor boste preusmerjeni.  

Banka uporabnika pooblasti na osnovi prejetega dokumenta.

Po opravljenih formalnostih lahko novi račun dodate v program. Vstopite v program. Izberite meni Komunikacija ⇒ Moja prva povezava na banko. Iz seznama izberite banko.  

Kodi PIN in PUK sta vezani na kvalificirano digitalno potrdilo. Tako varnostni kodi ostajata enaki in nista odvisni od števila bank ali števila računov, s katerimi poslujete.  Oceni članek
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH