Pomembno obvestilo:

Obveščamo vas, da je najnovejša Microsoftova redna posodobitev delovnih postaj povzročila začasno moteno delovanje Halcomovih kvalificiranih digitalnih potrdil v brskalniku Microsoft Internet Explorer, zaradi česar je prišlo do začasne nezmožnosti uporabe tega brskalnika za dostop v bančne in spletne portale.

S pomočjo partnerske družbe Nexus Group iz Švedske, vodilnimi strokovnjaki na področju kvalificiranih digitalnih potrdil, smo pripravili novo različico programske opreme Nexus Personal (verzija 4.29.10), ki odpravi zgoraj omenjene težave.

Programska oprema je na voljo na spletni povezav TUKAJ

Naročilo digitalnega potrdila za fizično osebo - nov uporabnik

Referenčna št. AA-00381 0 Ocena / 27 Glasov


Navodila za naročilo kvalificiranega digitalnega potrdila za fizično osebo:

Na spletni strani http://www.halcom.si/si/produkti/digitalno-potrdilo/narocila/ kliknite na zavihek Fizične osebe in izberite krog Za nove uporabnike. Kliknite na rdeč gumb Naročilnica.

Korak 1
Odpre se okno "Naročilo kvalificiranega digitalnega potrdila HALCOM-CA za fizične osebe", v katerem je potrebno izpolniti vsa polja označena z zvezdico *.

Korak 2
Če ste izpolnili vsa polja, po pritisku na gumb "oddaj" še enkrat preverite vaše podatke ali so pravilno izpolnjeni. Prepišite varnostno kodo in potrdite z OK.

Korak 3
Naročilnica za pridobitev kvalificiranega potrdila za fizične osebe je bila uspešno oddana. Na elektronski naslov ste prejeli dokumentacijo, predračun in nadaljnja navodila za pridobitev kvalificiranega digitalnega potrdila.
Korak 4

Zahtevek za izdajo kvalificiranega digitalnega potrdila lahko:

Osebno oddate v prijavnih službah

  • na sedežu podjetja Halcom d.d. (Tržaška 118, Ljubljana)
  • v poslovalnicah Unicredit banke d.d.

Pošljete po pošti 

  • na naslov podjetja Halcom d.d. (Tržaška 118, 1000 Ljubljana). V tem primeru je potrebno podpis na zahtevku overiti pri notarju ali upravni enoti.Oceni članek
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH