Pravno obvestilo in politika zasebnosti

Vse vsebine, objavljene na www.halcom.si, so last družbe Halcom d.d. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja Halcom d.d. se jih ne sme reproducirati, kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

Družba Halcom d.d. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.halcom.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Halcom d.d. si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani www.halcom.si.

Spletna stran www.halcom.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. S pomočjo piškotkov se lahko izboljšao delovanje spletne strani s ponujanjem vsebin, ki vsa zanimajo. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

E-pošta

Ne boste prejemniki e-sporočil, na katere se niste izrecno prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil in primerih, določenih z ZEKom-1.

Od prejemanja elektronskih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na Odjava v sporočilih.

Osebni podatki

Z vnosom osebnih podatkov v obrazcih, objavljenih na posameznih straneh, soglašate da lahko vaše osebne podatke (ime, priimek, ime podjetja, e-poštni naslov) uporabimo za obveščanje o novostih, novih produktih in funkcionalnostih, marketinških in prodajnih akcijah… . Osebni podatek je tista informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Vaše osebne podatke zbiramo le in izključno kadar jih sami prostovoljno vnesete oziroma izrecno privolite v takšno zbiranje – denimo, s prijavo na seznam za prejemanje elektronskih novic.

Vaših kontaktni in osebni podatki ne bodo posredovani tretji stranki, (kamor ne spadajo pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov in povezane družbe, ki so Frodx d.o.o., Net-Results in organizatorji dogodkov).

Vse spletne aktivnosti ponudnika so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih Halcom pridobi ob obisku njegove spletne strani.

Ponudnik Halcom bo uporabil osebne podatke za izpolnjevanje obveznosti prevzetih s sklenjenimi pogodbami oziroma naročili in ponudbami ter iz tehničnih razlogov administriranja spletne strani, z namenom zagotavljanja dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z obiskovalci za namen neposrednega trženja.

Vse informacije, ki jih o sebi posredujete Halcomu, nadzorujete sami. Z odločitvijo, da vaših podatkov Halcomu ne boste posredovali, vzamete v zakup, da do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Vprašanja

Če imate vprašanja ali želite sporočiti spremembe podatkov, lahko pišete na e-naslov info@halcom.si.

Beleženje informacij

Kadar koli dostopate na spletno stran, se vsi splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije se uporabljajo izključno za merjenje obiska naše spletne strani in izboljševanje vsebin ter uporabnosti. Tako pridobljeni podatki niso predmet nadaljnje obravnave ali obdelave in niso posredovani tretji stranki.

Varnost osebnih podatkov

Podatki so zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem v skladu s pravili stroke.

Piškotki

Spletno mesto www.halcom.si uporablja naslednje piškotke, navedene v spodnji tabeli.

Ime piškotka Namen Trajanje piškotka Podjetje
CMSSESSID Nujno potrebno 1 leto CMSMS
_atuvc Nujno potrebno 1 leto CMSMS
cc_cookie_accept Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 1 leto Cookie cuttr
_mauuid Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 10 let Net-Results
_utma Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 2 leti Google Analytics
_utmb & __utmc Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 30 min Google Analytics
_utmz Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 6 mesecev Google Analytics
_utmv Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 6 mesecev Google Analytics

Ali se strinjate, da spletno mesto uporablja piškotke?
Se strinjam Se ne strinjam
Powered by PROGMBH