• kenburns1

Srečanje uporabnikov

Na Halcomovih srečanjih uporabnikov udeleženci dodobra spoznajo možnosti, ki jih ponujajo digitalne poti, si izmenjujejo izkušnje, podajajo povratne informacije in predloge ter preprosto navezujejo stike. Namenjena so različnim profilom uporabnikov, vključno z bančnimi komitenti, finančnimi ustanovami in razvijalci.

Vsako leto priredimo tri regionalne dogodke za predstavnike bank iz Slovenije, Srbije in Bosne, na katerih predstavimo novosti, glasujemo o najboljših idejah za nove produkte ter zbiramo sveže predloge.

Ravno tako vzdržujemo redne stike z obstoječimi in potencialnimi končnimi uporabniki. Na rešitvah v razvoju vsak teden opravljamo preizkuse za potrditev koncepta, kjer naši prostovoljci preizkušajo delovanje aplikacij v začetnih (koncept, prototip) in nadaljnjih fazah razvoja (beta).

Se želite udeležiti našega naslednjega srečanja uporabnikov?
PRIJAVA ZA FINANČNE USTANOVE PRIJAVA ZA KONČNE UPORABNIKE

Tako kot v preteklosti bo Halcom tudi v prihodnje organiziral usposabljanja za partnerje in skupnost: od bančnega osebja do različnih skupin končnih uporabnikov (npr. podjetnikov, starejših osnovnih uporabnikov itd.). S predstavitvijo najboljših praks ter s praktičnimi nasveti vam bomo prikazali, kako učinkovito uporabljati spletno bančništvo!

Urnik prihodnjih usposabljanj:

Trenutno ni razpisanih usposabljanj.

 

 

Powered by PROGMBH