• kenburns1

SKUPAJ SMO BOLJŠI.

Halcom sodeluje s številnimi produktnimi, tehnološkimi in drugimi panožnimi partnerji – od vodilnih svetovnih proizvajalcev informacijskih sistemov do specializiranih tehnoloških zagonskih podjetij, ki so vodilna na svojih področjih.

Skupaj ustvarjamo in razvijamo vrhunske zmogljivosti z regionalnim in globalnim vplivom.

Sodelovanje z nami vam prinaša bogato paleto koristi ne glede na to, ali se zanimate za prodajo ali integracijo naše rešitve, njeno razširitev z lastnim produktom ali prodajo v paketu skupaj z vašo rešitvijo.

 

 • PRODUKTNI PARTNERJI


  Kvalificirani regionalni produktni partnerji so zadolženi za proaktivni razvoj programov vstopa na tržišče, od trženja do implementacije rešitve.

  Trenutno iščemo predvsem panožne dobavitelje in sistemske integratorje.

 • TEHNOLOŠKI PARTNERJI


  Tehnološki partnerji priskrbijo orodja, ki omogočajo ustvarjanje celovitega ekosistema za Halcomove rešitve.

  Halcom trenutno sodeluje s tehnološkimi partnerji, ki delujejo na področjih varnostne infrastrukture, izbranih komponent za mobilno plačevanje in komunikacijskih platform. Če menite, da nas bo vaša rešitev zanimala, navežite stik z nami.

 • PARTNERJI S KOMPLEMENTARNIMI PRODUKTI


  S ponudniki komplementarnih produktov si izmenjujemo informacije o trgu in znanja o novih tehnologijah, odpiramo skupne poslovne priložnosti in snujemo komplementarne sistemske komponente za večjo združljivost naših rešitev.

  Trenutno iščemo predvsem panožne dobavitelje in sistemske integratorje.

Želite postati naš partner? KLIKNITE TUKAJ

STUDIO INOVATIVNOSTI

Imate inovativno idejo na področju spletnega plačevanja, finančnih tehnologij ali sorodnem področju?

Halcom Studio je deloma laboratorij, deloma inkubator idej, zbirališče inovativnih glav, kjer se najboljše tehnološke ideje razvijajo v prototipe, najbolj obetavni prototipi pa v komercialne produkte.

Imate inovativno idejo ?

ZAPOSLITEV

Če obvladate katerega od mnogih iskanih področij, od razvoja produktov do trženja rešitev, imate možnost postati del naše ekipe. Oglejte si aktualna odprta delovna mesta in preverite, ali iščemo nekoga, kot ste vi.

Se želite pridružiti naši ekipi?

Powered by PROGMBH