• kenburns1
    Zadnje novice

Halcom v Slovenskem središču v Katarju – medijska pokritost

Jan 26, 2015
Halcomov glavni izvršni direktor, Marko Valjavec, se je prejšnje dni, od 15. – 20. januarja mudil v Katarju, kjer se je skupaj s Predsednikom Republike Slovenije, Borutom Pahorjem, in ostalo slovensko gospodarsko delegacijo udeležil aktivnosti, ki so bile organizirane v sklopu Slovenskega središča v Dohi – I Feel Slovenia.
 
Del tega so bila tudi poslovna srečanja s katarskima gospodarstvenikoma, predsednikom katarske Gospodarske in industrijske zbornice, Šejkom Khalifo Bin Jassim Bin Mohammed Al Thanijem in predsednikom Qatari Business Association (QBA), Šejkom Faisal Bin Qassim Al Thanijem, s katerim s katerima se je sestal tudi Marko Valjavec.
 
Poslovna srečanja so bila številno medijsko pokrita. O dogodkih so pisali v The Paypers, vodilnem nizozemskem viru za poslovne novice, namenjene globalnem občinstvu plačilne industrije. O tematiki pa so poročali tudi slovenski mediji. Tako je bila telefonska izjava Marka Valjavca predvajana v eni izmed najbolj gledanih slovenskih informativnih oddaj, 24.ur (posnetek prispevka), video izjava pa še na informativni spletni strani siol.net (povezava). Novico so objavili tudi na Dnevnikovi spletni strani (povezava). O dogodku so objavljali tudi srbski mediji, Personal Mag je novico objavil na svoji spletni strani (povezava), v tiskani obliki pa je bila objavljena v časopisu Privredni pregled.


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH