• kenburns1
    Zadnje novice

MQ konferenca: Kje so ribe?

Nov 18, 2014

Združenje manager Slovenije je prejšnji petek organiziralo MQ konferenco za inovativno voditeljstvo, ki se je je kot partner udeležil tudi Halcom. Jedro pogovora na konferenci je bilo poslovno modeliranje ter pomembnost poznavanja resničnih potreb kupcev.

 
Poslovno modeliranje postavlja v ospredje iskanje vrednosti za kupca, saj so se glede na preteklost njegove potrošniške navade korenito spremenile. Zaradi tega se tudi v poslovanju postavljajo nova pravila, ki se na spremembe prilagodijo. Ker je poslovni svet postal negotov, zapleten in nedorečen, v njem potrebujemo nove veščine, miselnost in tudi orodja za doseganje uspehov.
 
MQ konferenca je udeležencem ponudila zanimive vsebine z namenom hitrejšega uveljavljanja znanj, dobrih praks in veščin inovativnega voditeljstva. Na dogodku je Halcomov namestnik glavnega izvršnega direktorja, Roman Pavlovič, spregovoril o pomembnosti inovativnosti v podjetjih ter identificiral ključne pasti, ki se jim podjetja lahko izognejo z inteligentno uporabo poslovnega modeliranja v inovacijskem procesu. Na ta način lahko podjetje hitreje in natančneje definira EPV (Edinstveno Ponujeno Vrednost), ki je v današnjem tekmovalnem poslovnem svetu še kako pomembna.
   
»Modernejši časi zahtevajo tudi inovativnejše pristope voditeljstva. MQ konferenca je ponudila oder za diskusijo o tematikah, ki postajajo pomembnejše in v ospredje uspešnega podjetja postavljajo veliko vlogo kupcev, tako starih kot novih. In kar zna biti za podjetje eksistencialnega pomena, dobre ideje za novodobnih prakse in veščine manegiranja, ki smo jih na dogodku slišali kar nekaj, lahko v svoje poslovanje tudi hitro vpeljemo.« - Roman Pavlovič, namestnik glavnega izvršnega direktorja, Halcom
 
Foro: zanvidmar.si


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH