• kenburns1
    Zadnje novice

Sberbank BH svojim komitentom nudi rešitev Hal E-Bank

Feb 25, 2015

Sberbank BH je v svojo ponudbo za pravne osebe uvrstila Halcomovo rešitev Hal E-Bank, ki komitentom omogoča, da z enim programom in enim sredstvom za identifikacijo dostopa do vseh bank, ki so vključene v sistemu Hal E-Bank. Rešitev uporabnikom omogoča opravljanje plačil doma in v tujini, prenose in pretvorbo valut v konvertibilne marke na deviznih računih, vpogled v stanje računa, pregled prometa po računih in izpiske.    

»Osredotočeni smo na poslovanje naših komitentov in se ves čas trudimo, da bi ga izboljšali v skladu s trendi inovativnosti. Eden od načinov, s katerim bomo to dosegli v praksi, je kakovostnejša podpora elektronskim plačilom s strani banke. Z rešitvijo Hal E-Bank smo komitentom omogočili, da upravljajo z več računi odprtimi pri različnih bankah in na ta način prihranijo tako denar kot tudi čas«, je povedal Enver Lemeš, direktor poslovanja s pravnim osebami v Sberbank BH. 
 
»Navdušeni smo, da je Sberbank BH izbrala Halcom in našo več-bančno rešitev, s katero bo izboljšala svojo ponudbo elektronskega bančništva za pravne osebe. Rešitev Hal E-Bank, ki je prilagojena tako malim kot tudi velikim podjetjem, omogoča varno elektronsko poslovanje, saj je za uporabo potrebna najvišja stopnja zaščite na pametni kartici s PKI tehnologijo. Poleg tega bi rad izpostavil tudi ostale prednosti rešitve, ki jih imajo komitenti Sberbank BH, in sicer dostopanje do več računov na različnih bankah preko ene aplikacije, enostavna integracija e-banke z zalednimi sistemi za uvoz in izvoz podatkov ter avtomatska izmenjava podatkov med komitenti in banko z rešitvijo za velika podjetja Hal E-Bank/B2B«, je povedal Sibel Trbić, direktor Halcoma d.o.o. Sarajevo. 
 
Aktiviranje rešitve je enostavno, edini pogoj je ustrezna računalniška oprema. 
 
Podjetje Halcom je vodilni ponudnik rešitev za plačilne sisteme tako v Bosni in Hercegovini kot tudi v ostalih državah v regiji. Trenutno je prisoten na 10 trgih, svoje rešitve pa je prodal že več kot 70 bankam ter 4 centralnim bankam in klirinškim hišam. Halcomove rešitve za e-bančništvo uporablja več kot 140.000 poslovnih uporabnikov.
 


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH