• kenburns1
    Zadnje novice

Kdo bo naslednji »Game Changer«?

Apr 8, 2015

IT industrija se hitro spreminja, kar je posledica spreminjajočih se navad potrošnikov. Z željo po aktivnem sodelovanju v razpravi o najnovejših trendih v bančnem sektorju v regiji Srednjega Vzhoda, se je Halcom udeležil Retail Banking Industry Foruma v Dubaju, ki je potekal v Ritz Carlton hotelu v začetku tega tedna. Halcom je predaval o ključnih perspektivah digitalnega bančništva 2.0 in svoje rešitve predstavil tudi na stojnici oba dneva dogodka.

 
Letošnji dogodek je kot govornike gostil guruje IT industrije, kot so Terry Kane (vodja Auto, Finance, Telco in Travel oddelka na Facebooku, MENA regije), Sanjoy Sen (generalni direktor za poslovanje s prebivalstvom azijsko-pacifiške regije na AZN) in David Power (direktor skupine – strokovnjak za zasebno bančništvo in bančništvo za prebivalstvo Kuwait Finance House), če jih naštejemo le nekaj. Govorcem se je pridružil tudi Halcomov razvijalec poslovnih priložnosti, Boris Mesarić, ki je v sklopu predavanj predstavil Halcomovo videnje enega izmed najbolj obetajočih vidikov bančnega sektorja za prebivalstvo, digitalnega bančništva. Halcom tudi že razvija nove kanale v branži, kot sta na primer Facebook banka in »Wearables« bančništvo.
 
Boris Mesarić je svojo predstavitev Digitalno bančništvo 2.0 najavil z naslednjimi besedami: »IT industrija se v zadnjih nekaj letih sooča z enormnimi spremembami, ki se odražajo v spremembah potrošnikovega načina razmišljanja, njegovega komuniciranja z drugimi ljudmi in tudi njegovega delovanja pri vsakodnevnih aktivnostih. Rešitve, ki bodo v prihodnosti zadovoljevale potrebe potrošnika, bodo imele vpliv t.i. “game changer-ja” v IT industriji. V Halcomu imamo na tem področju že nekaj v mislih.« Predavanje je potekalo v ponedeljek, 6. aprila 2015. 
 
Retail Banking Industry Forum je uveljavljen in priznan bančni dogodek v regiji, ki je letos potekal že desetič. Na dogodku se bo razpravljalo o prihodnosti bančništva za prebivalstvo na Bližnjem vzhodu, s poudarkom na opredelitvi ključnih priložnosti za stalno rast IT industrije.
 
Želite izvedeti več? Sledite povezavi.


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH