• kenburns1
    Zadnje novice

Halcom sprejet v program ELITE londonske borze

May 14, 2015

Halcom je bil vabljen s strani londonske borze (London Stock Exchange Group, v nadaljevanju LSEG), da se pridruži njihovemu elitnemu pan-evropskemu programu ELITE, ki je do sprejetja novih vabljenih članov štel 200 evropskih podjetij. Skupna lastnost vseh včlanjenih podjetij sta ambicioznost in hitra rast. 

Londonska borza (London Stock Exchange Group, v nadaljevanju LSEG) od leta 2012 izvaja pan-evropski program ELITE, v okviru katerega svojim članicam nudijo mreženje, neposredne stike in poznanstva s finančno ter svetovalno poslovno javnostjo, odlične izobraževalne treninge in svetovanja, medsebojna povezava članic pa je omogočena tudi preko spletnega portala. Od leta 2012 do letošnje pomladi je bilo v program Elite sprejetih 200 podjetij iz Nemčije, Španije, Francije, Italije, Velike Britanije, Finske, Grčije in Romunije, v tem času pa so povabili še 25 novih evropskih podjetij. Eno izmed teh novih vabljenih članic je tudi slovensko podjetje Halcom, ki nastopa na desetih mednarodnih trgih. Skupna lastnost odličnih podjetij, ki jih povabijo v program Elite, sta ambicioznost ter hitra rast.
 
Ob tej priložnosti je Marko Valjevec, glavni izvršni direktor Halcoma dejal: »Veseli smo, da so nas povabili v ta elitni program. Za naše podjetje to povabilo pomeni priznanje našemu dosedanjemu delu, predvsem pa da v nas tudi tako odmevna mednarodna organizacija, kot je LSEG, prepozna odlike uspešnega, ambicioznega podjetja, ki ima še veliko potenciala in želja za nadaljno rast.«
 
Konec prejšnjega meseca in v začetku tega se je odvilo več dogodkov v Londonu in Milanu z namenom sprejema novih članih v program Elite, kjer je bil prisoten tudi Halcom (na sliki).


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH