• kenburns1
    Zadnje novice

Best of the Best – Halcom najboljši tudi v sklopu motivacija

Jun 24, 2015

Ameriška gospodarska zbornica – AmCham Slovenia nadaljuje z letošnjim izborom najboljših poslovnih praks v gospodarstvu v okviru programa Best of the Best. Včeraj se je odvil že drugi izbor, tokrat v kategoriji motivacija. Glasovalce je zopet najbolj prepričal Halcom s projektom Halcomovo leto vrednot ter se tako že z drugim projektom uvrstil v finale izbora Best of the Best.

Prejšnji mesec se je odvil prvi del izbora Best of the Best, v kategoriji inovacija, kjer je zmaga prav tako pripadla Halcomu za projekt Money Talks 2014 – Advanced Skills Workshop. Na včerajšnjem dogodku so se predstavili trije sijajni projekti, ki so izstopali v kategoriji motivacija:
  1. Družba BTC in kolesarstvo, BTC, d.d.
  2. Halcomovo leto vrednot, Halcom, d.d.
  3. Stremite k vodenju ter motivacijski zapisi PwC žensk in vidnih Slovenk, PricewaterhouseCoopers d.o.o.
Halcomovo leto vrednot je v podjetju zaživelo lansko leto. Z iniciativo so v podjetju želeli poudariti, da smo podjetje - ljudje. In da smo ljudje vrednote. V podjetju so prepričani, da lahko vrednote zaživijo le takrat, ko podjetje vzpostavi okolje, ki ljudem omogoča izražanje njihovih lastnih vrednot. Hkrati pa jim mora ponuditi okvir, katere od vrednot so za podjetje pomembne in potrebne. S projektom, ki se je odvijal večji del leta, so zaposleni na inovativen način vrednote ponotranjili ter jih prenesli v vsak delavnik. V Halcomu so s tem želeli pokazati, da ima vsak zaposleni moč, da vpliva na organizacijsko klimo, podjetje pa se je prepričalo, da lahko na tak način vpliva na povečanje zavzetosti zaposlenih.
 
Na sliki – zmagovalni projekt – Halcomovo leto vrednot (foto: AmCham Slovenia)
 


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH