• kenburns1
    Zadnje novice

Halcom je zmagovalec AmChamovega izbora Best of the Best 2015

Sep 16, 2015
Ameriška gospodarska zbornica – AmCham Slovenija je včeraj ob 17. uri na redni letni skupščini razglasila zmagovalca izbora najboljše poslovne prakse Best of the Best za leto 2015. Glasovalce je v finalu najbolj prepričal Halcomov projekt Money Talks 2014, Advanced Skills Workshop v sklopu Inovativnost, projekt Halcomovo leto vrednot v sklopu Motivacija pa je zasedel odlično drugo mesto. Na tretje mesto se je uvrstil projekt v kategoriji Odprtost Ekonomske fakultete v Ljubljani, Razvijanje voditeljstva za indijske managerke na Ekonomski Fakulteti.
 
Dobro sprejet program Best of the Best so v AmCham Slovenija zasnovali ob lanskoletnem praznovanju 15 let delovanja v Sloveniji in ga na pobudo članov nadaljujejo tudi v letošnjem letu. V okviru programa Best of the Best izpostavljajo in nagrajujejo najboljše poslovne prakse v gospodarstvu.
 
Devet najboljših projektov iz treh tematskih sklopov Inovativnost, Motivacija in Odprtost se je predstavilo na treh dogodkih Best of the Best. Med njimi so s pomočjo posebne komisije in udeležencev dogodkov izbrali finaliste vsakega posameznega sklopa, na včerajšnjem dogodku pa razglasili zmagovalca. Halcom se je končnega izbora udeležil kot finalist kar dveh od treh kategorij, Inovativnost in Motivacija, in z zmagovalnim projektom Money Talks 2014 prejel največje število glasov na socialnih medijih AmCham ter bil tako izglasovan za najprepričljivejši primer dobre poslovne prakse v letošnjem izboru. Drugouvrščen je bil projekt Halcomovo leto vrednot, prav tako projekt podjetja Halcom. 
 
Zaposleni v podjetju Halcom so imeli s prvouvrščenim projektom Money Talks 2014 – Advanced Skills Workshop izjemno priložnost deliti svoje znanje mladim ambicioznim študentom, hkrati pa so na drugačen način prišli v stik s svežo miselnostjo, idejami in energijo. Drugo uvrščeni projekt Halcomovo leto vrednot pa je v podjetju zaživelo lansko leto. Z iniciativo so v podjetju želeli poudariti, da smo podjetje - ljudje. In da smo ljudje vrednote. V Halcomu verjamejo, da ima vsak zaposleni moč, da vpliva na organizacijsko klimo, podjetje pa se je prepričalo, da lahko na tak način vpliva na povečanje zavzetosti zaposlenih. 
 
Primož Zupan, idea manager, vodja Halcom Studia in projekta Money Talks je o tovrstnih projektih povedal: »S projektom Money Talks (in njegovim naslednikom Bytes of Banking) smo pokazali mladim študentom, da lahko premagajo same sebe in naredijo nepredstavljivo v enem tednu. Izpostavil bi tudi izjemno vnemo študentov EESTEC LC Ljubljana, ki so ves čas proaktivno sodelovali v pripravi vsebine, organizaciji in izvedbi dogodka. Z zmago v izboru Best of the Best je strokovna, poslovna in širša javnost dala jasen signal, da inoviranje povezuje ljudi v uresničevanju njihovih lastnih idej!« 
 
 
Slika 1: Ekipa zmagovalnega projekta Money Talks 2014, Advanced Skills Workshop, foto: Jean Kanoyev
Slika 2: Halcomov drugouvrščeni projekt Halcomovo leto vrednot, foto: AmCham Slovenija
Slika 3: Primož Zupan, Idea manager, vodja Halcom Studia, foto: Jean Kanoyev
 


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH