• kenburns1
    Zadnje novice

Executive Brunch, Halcomovo srečanje visokih predstavnikov srbskih bank

Nov 17, 2015

V VIG Plazi v Beogradu je bilo sredi novembra, dne 17. 11. 2015, organizirano Halcomovo srečanje visokih predstavnikov bank, imenovano „Executive Brunch“. Namen druženja je bil skupaj z bankami in končnimi strankami poiskati kakšno alternativno pot, kako bi lahko družno pognali v tek spremembe, ki bi v času vsesplošnega varčevanja omogočale bankam rast, podjetjem kot bančnim komitentom pa več dodane vrednosti v njihovem bančnem poslovanju.

S strani Halcoma so bili na dogodku prisotni direktorji iz Srbije in Slovenije, z bančne strani pa je bilo prisotnih 39 predstavnikov iz 19 bank v Srbiji, kar kaže na to, da je zainteresiranost bančnikov za doprinos k reševanju trenutnih gospodarskih izzivov velika. 

Teme srečanja so bile trendi na srbskem tržišču in regiji, poleg tega pa tudi predstavitev vizije in novosti v Halcomu. Dogodek je s svojo predstavitvijo razvoja korporativnega bančništva začel ustanovitelj Halcoma Matjaž Čadež. Udeleženci so spoznali tudi „Real Time Clearing“ in „Supply Chain Financing“, dva v zadnjem času izjemno atraktivna načina, kako bi banke lahko optimizirale proces in zmanjšale stroške. Kliring v realnem času je bila tudi izbrana tematika okrogle mize, na kateri so sodelovali predstavniki Societe Generale banke, Vojvođanske banke, predstavnik podjetja Limundo d.o.o. in predstavniki Halcoma. Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH