• kenburns1
    Zadnje novice

10. obletnica Halcomovega delovanja na trgih Albanije in Kosova

Nov 27, 2015

Na dogodku v Tirani, ki se je odvil v Vili Alehandro, je Halcom obeležil 10. obletnico prisotnosti na albanskem in kosovskem trgu. Dogodka se je udeležilo več kot 50 visokih predstavnikov iz bank, podjetij in državnih institucij. Ta pomembna obletnica ne pomeni le, da je Halcomova elektronska banka prisotna na albanskem tržišču 10 let, temveč tudi, da smo deset dolgih, uspešnih in plodnih let gradili mostove z našimi poslovnimi partnerji. 

Marko Valjavec, glavni izvršni direktor podjetja Halcom, nas je popeljal preko mejnikov v 10 letih skupnega sodelovanja. V pozdravnem govoru je poudaril, da sta ta dva trga izjemno pomemba za Halcom ter povedal:" Halcom je bil eno od prvih podjetij, ki je 2005 prodrl na albanski in kosovski trg. Že takrat so se banke v Albaniji in Kosovu odločile za Halcomovo rešitev v oblaku, kar kaže na jasen pogled v prihodnost s strani gospodarstvenikov te regije.” Prav tako je izpostavil, da je bančništvo kot tudi situacija na trgu v fazi digitalne tranzicije, ki bo privedla do nujnih nadaljnjih sprememb v miselnosti ter razvoju produktov. 
 
Na dogodku sta spregovorila tudi predstavnika dveh bank, ki sta s Halcomom že od zgodnjih začetkov, in sicer Ardian Hasa, Direktor operacij, ključna odgovorna oseba za implementacijo Halcomovih produktov nove generacije v banki Societe Generale Albania. Izpostavil je, da sta v banki ključnega pomena inovativnost in zadovoljstvo strank. V zadnjem letu so tako investirali v povečanje ponudbe storitev svojim strankam s ciljem slediti digitalnim trendom. Goste je nagovoril tudi Arber Fazliu, Vodja operacij prve banke, ki je implementirala Halcomovo mobilno banko, Raiffeisen Banka Kosovo.
 


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH