• kenburns1
    Zadnje novice

Na Halcomovem srečanju bank o regulativi eIDAS, digitalnem bančništvu in uporabniški izkušnji

Jun 20, 2016

Halcom je tudi letos organiziral Halcomovo srečanje slovenskih bank, tokrat v zelenem športnem centru pri Kranju. Dogodka, ki je potekal 16. junija 2016, se je udeležilo 19 strank iz 7 bank, dan pa smo posvetili predavanjem o strokovnih novostih in uporabniški izkušnji. Po izobraževalnem delu so se udeleženci družili v sproščenem vzdušju ob družabnih igrah ter še bolj poglobili obstoječe dobre medsebojne odnose, ki so ključ do uspešnega sodelovanja.

Udeleženci dogodka so se seznanili z aktualnimi tematikami; kako lahko z avtomatizacijo uporabnikov v digitalnem bančništvu izboljšajo njihovo zadovoljstvo s storitvijo ter tudi zmanjšajo svoje stroške, z univerzalnim digitalnim bančništvu ter s tem, kakšne spremembe se nam v Sloveniji obetajo glede na regulativo eIDAS. Izvedena je bila tudi delavnica o uporabniški izkušnji, ki je tudi v bančništvu postala tema, ki to industrijo postavlja na glavo.
 
Srečanja z bankami so odlična priložnost, da se med Halcomom in bankami ohranja dialog. Tako ostajajo pomemben kanal za komunikacijo in grajenje stikov v bolj sproščenem okolju izven konferenčnih sob in pisarn. Banke se na ta način seznanijo z novostmi in aktualnimi tematikami, zaradi pridobljenih informacij s terena pa lahko Halcom svoje rešitve še bolj oblikuje po meri uporabnika ter pozitivno vpliva na njegovo zadovoljstvo ob uporabi rešitev.


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH