• kenburns1
    Zadnje novice

Kako lahko podjetja pridobijo z avtomatizacijo procesov?

Mar 27, 2017

Halcom je 22. marca 2017 v Ljubljani organiziral dogodek z naslovom Digitalna preobrazba za boljši poslovni uspeh. Osrednja tema dogodka - digitalna preobrazba - preoblikuje temelje modernih organizacij. S privlačnim programom dogodka so se udeleženci posvetili novostim in trendom FinTech področja ter z gostujočimi predavatelji skozi primere iz praks razkrili, kako so v njihovih podjetjih z digitalno preobrazbo pridobili.

 
Zanimiv preplet svetovnih trendov ter izkušenj iz prve roke je udeležencem približal digitalno preobrazbo ter jim razkril, kako lahko dobre prakse prenesejo tudi v svoje poslovno okolje. Miha Vidmar, direktor razvoja v podjetju Halcom d.d. je predstavil, kako v Halcomu vidimo prihodnost FinTecha, panoge, ki že ustvarja spremembe v bančništvu ter posledično tudi vpliva na poslovanje podjetij. Andrej Huč, Vodja prodaje v podjetju Mikrografija d.o.o. ter Vladimir Senih, Vodja financ in IT v podjetju Tobačna d.o.o., Imperial Tobacco Group, sta razkrila, zakaj sta se podjetji podali na pot digitalizacije in avtomatizacije svojega poslovanja, kako sta prenovili svoje delovne procese ter kaj sta pridobili z uvedbo Halcomove rešitve Hal E-Bank/B2B.
 
Hal E-Bank/B2B omogoča direktno izmenjavo dokumentov plačilnega prometa med informacijskim sistemom podjetja (ERP) in informacijskim sistemom banke v Sloveniji in tujini brez ročnega vnosa. Plačilni nalogi se pripravljajo, preverijo in potrjujejo v okviru informacijskega sistema podjetja (npr. SAP, Navision,…) in se pošiljajo neposredno v banko. Vsaka sprememba v banki se prenese neposredno v informacijski sistem podjetja, kar omogoča ažurnost in enostavnost pregleda sredstev pri uporabniku.
 
Verjamemo, da želite tudi v vaših podjetjih ažurno upravljati s plačilnim prometom ter doživeti vse prednosti, ki vam bo nudila njegova avtomatizacija z zalednim sistemom vašega podjetja ter posledično zmanjšanje stroškov poslovanja. Vas zanima več? Oglasite se nam, želimo vas spoznati.


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH