• kenburns1
    Zadnje novice

Halcom tudi letos na odru konference Novi izzivi!

Mar 21, 2018
Po odmevni lanskoletni se bliža že druga konferenca Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju, ki se bo odvila 17. aprila 2018 na Brdu pri Kranju in bo tokrat namenjena izzivom, ki so posledica tehnoloških novosti, novih predpisov ter novih storitev v finančni panogi v Sloveniji, EU in svetu. Podjetje Halcom se bo letos predstavilo kar z dvema predavanjema, o odprtem bančništvu novih možnosti in priložnosti in digitalni identiteti prihodnosti, udeležili pa se bomo tudi okrogle mize o novih poteh do uporabnikov in do prihodkov.
 
Na konferenci bo govora o zanimivih, predvsem pa aktualnih tematikah iz stroke. Predstavniki regulatorja, klasičnih ponudnikov plačilnih storitev ter novih ponudnikov bodo skupaj s trgovci, ponudniki zavarovanj in komunikacijskih storitev, marketinškimi strokovnjaki in drugimi deležniki komentirali izkušnje in soočili različne poglede na tveganja in priložnosti s področja finančnih storitev, obenem pa tudi razkrili svoje poglede glede novih možnosti nakupnega ravnanja potrošnikov. 
 
Na prvem Halcomovem predavanju, ki sodi v sklop predavanj Novosti v zakonodaji in primeri naprednih rešitev na področju plačilnih storitev, bo Halcomov produktni vodja Gregor Rakar govoril o novih možnostih za banke, ki so se pojavile ob sprejetju druge direktive plačilnih storitev (PSD2). Na predavanju boste spoznali, da je stopiti v korak z aktualnimi trendi milenijske generacije lahko tudi velika konkurenčna prednost proaktivnih bank in tretjih ponudnikov. Predavanje bo ob 10.40.uri, lepo vabljeni!
 
Drugo Halcomovo predavanje je umeščeno v sklop predavanj Varnostnih rešitev in trženja z umetno inteligenco, kjer bo Halcomov strokovnjak za varnost, Denis Tomašević, predstavil napredno in varno rešitev za mobilno avtentikacijo in avtorizacijo, ki omogoča uporabniku prijazno in varno prijavo v različne aplikacije z enim avtentikacijskim elementom. Vabljeni na predavanje ob 12.15.uri.
 
Obiščite nas tudi na stojnici
 
Če boste prisotni na konferenci, ste lepo vabljeni, da se oglasite tudi v Halcomovem kotičku s stojnico v preddverju, kjer boste izvedeli koristne informacije glede novosti v digitalnem bančništvu ter pokramljali z našimi strokovnjaki. Če se želite dogovoriti za sestanek na dogodku, nam lahko tudi pišete.
 
Veselimo se srečanja 17. aprila 2018 na Brdu pri Kranju.


Nazaj na novice
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH