• kenburns1

Elektronsko bančništvo za majhna in srednje velika podjetja

vaša banka kot digitalni partner majhnih in srednje velikih podjetij

Bančne storitve in elektronsko bančništvo se v zadnjih letih neprestano razvijajo in spreminjajo zaradi sprememb v načinu poslovanja in predvsem zaradi spremenjenih potreb končnih uporabnikov. Kljub vsemu pa segment majhnih in srednjih podjetij in uporabniki bančnih rešitev in produktov v glavnem ostajajo nespremenjeni. Bančništvo za majhna in srednje velika podjetja se še naprej osredotoča na zagotavljanje novih, inovativnih načinov za hitrejše, cenejše in boljše upravljanje poslovanja. Digitalizacija bančnih storitev odpira nove možnosti, ki majhnim in srednje velikim podjetjem pomagajo uspeti in upravljati svoje finančno poslovanje.

Halcomove rešitve za elektronsko in mobilno bančništvo v segmentu majhnih in srednje velikih podjetij odlikuje 10 let praktičnih izkušenj in več kot stotine strank in uporabnikov. Halcomov portfelj ponuja raznovrstne storitve na področju elektronskega in mobilnega bančništva.
Halcomova platforma elektronskega bančništva za majhna in srednje velika podjetja ni zgolj še ena izmed rešitev – funkcionalnosti niso le razširjena različica elektronskega bančništva za končne stranke (Hal E-Bank Retail) ali prilagojena različica elektronskega bančništva za velika podjetja (Hal E-Bank Corporate). Hal E-Bank SME je prilagodljiva, ciljana in privlačna ponudba elektronskega bančništva za majhna in srednje velika podjetja.

Posebne in dobro premišljene funkcionalnosti v elektronskem bančništvu zelo zaposlenim lastnikom malih in srednje velikih podjetij omogočajo učinkovito upravljanje s finančnimi sredstvi in likvidnostjo poslovanja. Tako se lahko osredotočijo na nemoteno poslovanje, rast in razvoj podjetja.

Ključne funkcionalnosti
  • Izplačila plač
  • Predstavitev in plačilo elektronskih računov
  • Potek dela z več uporabniki
  • Odobritev s strani več uporabnikov
  • Vodenje poslovnih financ
  • Sledenje denarnim tokovom
  • Analiza najboljših dobaviteljev/kupcev
© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH