• kenburns1

Halcom Studio

Halcom Studio je deloma laboratorij, deloma inkubator idej, zbirališče inovativnih glav, kjer se najboljše tehnološke ideje razvijajo v prototipe, najbolj obetavni prototipi pa v komercialne produkte.

Lansko leto je v okviru Halcom Studia nastalo šest prototipov, dva od katerih bosta letos prišla na tržišče, od tega eden na visoko razvitem trgu Bližnjega vzhoda.

Aktivnosti na področju spodbujanja inovativnosti v sklopu Halcom Studia potekajo na treh ločenih ravneh:

  • Inovativnost v podjetju
  • Sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami in/ali neposredno z zainteresiranimi študenti (npr. delavnice DEMOLA ali Money Talks)
  • Raziskovalni projekti pod nacionalnim ali nadnacionalnim okriljem (npr. evropski raziskovalno-razvojni programi, kot je Horizon 2020)

Halcom vsem udeležencem programa omogoči dostop do tehnologije in marketinških virov (npr. za predstavitev potencialnim kupcem) ter jim nudi vodenje projekta in priložnosti za usposabljanje.

 

ŠTUDENTJE!

Imate inovativno idejo na področju spletnega plačevanja, finančnih tehnologij ali sorodnem področju? Oglasite se nam! Sodelujete lahko tudi s svojo diplomsko, magistrsko ali doktorsko nalogo.

© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH