• kenburns1

Mi smo Halcom. Veseli nas, da smo vas spoznali!

Halcom je ponudnik rešitev za elektronsko bančništvo za pravne in fizične osebe. Rešitve so na voljo za namestitev v lasten strežnik ali kot storitev v oblaku in delujejo na vseh sodobnih računalniških in mobilnih napravah.

Kratka predstavitev podjetja

Halcom je vodilni evropski ponudnik tehnoloških rešitev za finančne ustanove, ki sodeluje tako s centralnimi kot komercialnimi bankami. Pri nas dobite vse na enem mestu: tehnologijo, infrastrukturo, podporo in svetovanje, pa tudi rešitve za kliring in elektronsko bančništvo. Kljub širokemu portfelju produktov Halcom nenehno razvija inovativne plačilne in finančne rešitve ter se ponaša s številnimi osvojenimi nagradami za najboljše produkte na svojem področju.

Halcomov paket rešitev za elektronsko bančništvo ima enotno platformo, ki omogoča individualno vzpostavitev spletnih rešitev za namizne računalnike, mobilne telefone in tablične računalnike. Takšna modularnost platforme zagotavlja hitro vzpostavitev delovanja produkta, dolgo življenjsko dobo in možnost popolnega prilagajanja potrebam in željam naročnika. Po zaslugi ločenega uporabniškega vmesnika lahko poljubno izvajamo nadgradnje brez kakršnih koli prekinitev delovanja, torej zagotavljamo nemoteno, sodobno uporabniško izkušnjo skozi celotno življenjsko dobo produkta.

Podjetje Halcom, ustanovljeno leta 1992, je danes s svojimi rešitvami prisotno v dveh centralnih bankah in klirinških hišah ter več kot 70 komercialnih bankah v osmih državah na območju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike.

© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH