• kenburns1

Certifikatna agencija Halcom CA je prva na svetu omogočila dostop do več bančnih računov pri različnih bankah z enim samim digitalnim potrdilom. Halcom CA deluje že od leta 1999 in je danes s preko 300 tisoč izdanimi potrdili največji overitelj v Sloveniji, ki za shranjevanje digitalnih potrdil uporablja varne nosilce (pametno kartico/pametni ključek USB). Od leta 2001 Halcom CA izdaja digitalna potrdila v Bosni in Hercegovini, od leta 2003 pa tudi v Srbiji in Črni gori.

Po uspešni uveljavitvi v Sloveniji je bil Halcom CA leta 2002 vpisan v javni register overiteljev Republike Slovenije. Danes se naša digitalna potrdila uporabljajo tudi za dostop do drugih zaščitenih javnih in poslovnih elektronskih portalov v Sloveniji, kot so eDavki v sklopu Finančne uprave Republike Slovenije (FURS), AJPES (Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve), INTRASTAT (Statistični urad Republike Slovenije), ZRSZ (Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje) in drugi.

Naša kvalificirana digitalna potrdila so na voljo tako pravnim kot fizičnim osebam. Rešitev je na voljo na pametnih ključkih USB, pametnih karticah in pametnih telefonih.

NAŠI PRODUKTI

Kvalificirano digitalno potrdilo za pravne osebe

Omogoča dostop do spletne banke podjetja ter podpisovanje domačih in mednarodnih plačilnih nalogov v imenu matične ali hčerinske družbe tako doma kot v tujini. Potrdilo se izda na pametni kartici ali pametnem ključku USB.

Kvalificirano digitalno potrdilo za fizične osebe

Omogoča priročen in varen dostop do spletne banke imetnika ter oddajo napovedi za odmero dohodnine Finančni upravi Republike Slovenije (FURS). Potrdilo je lahko shranjeno na uporabnikovem računalniku (standardno kvalificirano digitalno potrdilo) ali pametni kartici/pametnem ključku USB (napredno kvalificirano digitalno potrdilo).

Naročite ali obnovite svoje digitalno potrdilo
Naroči Obnova

© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH