• kenburns1

PROGRAMSKA OPREMA KOT STORITEV (SAAS)

Naš model izvedbe rešitev za elektronsko bančništvo po načelu programska oprema kot storitev (SaaS) odpravlja potrebo po nameščanju in vzdrževanju informacijskih sistemov, ki jih običajno zahteva uporaba elektronskih bančnih poti. Banke lahko tako hitro in učinkovito vzpostavijo nove spletne rešitve brez velikih naložb v infrastrukturo in vzdrževanje, ki običajno spremljajo tovrstne podvige.

Pri najemu naše programske opreme kot storitve so vse rešitve nameščene v Halcomovih podatkovnih centrih. Vzdrževanje in nadgradnje v celoti izvajajo naši izkušeni strokovnjaki, naročnina na storitev pa se zaračunava sproti. Storitve SaaS trenutno izvajamo iz treh regionalnih elektronskih storitvenih centrih EBB v Ljubljani, Beogradu in Sarajevu. Na naši platformi EBB opravlja svoje elektronske bančne posle že več kot 74 bank v šestih državah.

Med naše naročnike spadajo banke, ki želijo svojim komitentom ponuditi prvovrstne, cenovno ugodne rešitve za elektronsko bančništvo, pa tudi večje ustanove, ki želijo svoje vsakodnevno elektronsko poslovanje zaupati zanesljivemu partnerju, da se lahko sami v celoti posvetijo svoji glavni dejavnosti.

Prednosti rešitev SaaS

Brez začetne naložbe

sprotno plačevanje naročnine, ki zajema uporabo programske in strojne opreme ter komunikacijske infrastrukture

Večkanalni in večsegmentni pristop

rešitve za vse platforme (internet, mobilni telefoni, tablični računalniki) in vse segmente uporabnikov (fizične osebe, mala in srednje velika podjetja, korporacije)

 
Pokrivanje več tržišč hkrati

enkratna namestitev za vse hčerinske družbe bančne skupine

Celovita podpora

od namestitve in integracije sistema do podpore za končne uporabnike

 
Nemoteno delovanje

zajamčena visoka razpoložljivost, obnova podatkov po izpadu sistema, upravljanje zmogljivosti

Najvišji varnostni standardi

redno opravljanje penetracijskega preverjanja varnosti in izvajanje zunanjih revizij

Imamo več kot 10 let bogatih izkušenj na področju nudenja rešitev za elektronsko bančništvo po načelu programska oprema kot storitev (SaaS), zato smo visoko strokovno podkovan partner, na katerega se lahko zanesete. Lahko vam pomagamo pri doseganju želenih ciljev ne glede na to, ali ste banka, ki želi najeti rešitev za elektronsko bančništvo kot storitev, regulator, ki razmišlja o vzpostavitvi enotnega nacionalnega storitvenega centra za banke v svoji državi, ali matična družba skupine, ki želi optimizirati stroške elektronskega bančništva svoje celotne poslovne mreže z vzpostavitvijo centralno vodenega sistema.

© 2018 Halcom.si - Pravila varstva podatkov
Powered by PROGMBH